Installatie

Optimaal Comfort Airconditioning

Lucht/lucht warmtepomp installatie voor optimaal comfort

Als het gaat om de installatie van een airconditioningsysteem (lucht/lucht warmtepomp), zijn er verschillende overwegingen waarmee u rekening moet houden. Voor elke situatie wordt een toestel voorgesteld dat het meeste van toepassing is, wij streven ernaar om de installatie zo discreet mogelijk te maken.

Het is ook van cruciaal belang om een correcte berekening van het nodige vermogen te maken, om het hele jaar door het juiste “binnenhuis klimaat” te bereiken, met een zo laag mogelijk verbruik.


Onze Belofte voor Uw Offerte en Installatie

transparante offerte en vakkundige installatie

Na het plaatsbezoek ontvangt u een duidelijke en transparante offerte, zodat u weet wat u mag verwachten. Als klant ziet u steeds dezelfde gezichten, zodat u met al uw vragen en opmerking bij dezelfde persoon terecht kunt. De installatie wordt volledig door ons team uitgevoerd.

Na de installatie wordt alles overlopen, en nemen we de tijd om u wegwijs te maken in de bediening en het correcte gebruik van uw lucht/lucht warmtepomp installatie.

Met onze service ervaart u puur comfort

Nog voor er beslissingen genomen worden, wordt alles grondig en duidelijk overlopen, keuze en locatie van toestellen, leidingtrajecten, bedieningsmogelijkheden, enzovoort…

De toestellen van Mitsubishi Electric zijn nog steeds de stilste toestellen verkrijgbaar, wat nog meer voor zorgeloos comfort zorgt.

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte.