Onderhoud

Voorzorg Voorkomt Verrassingen

Hoe je onaangename verrassingen effectief kunt vermijden

Een goed werkende installatie is onmisbaar tijdens de warme en/of koude dagen. Om er zeker van te zijn dat uw installatie optimaal blijft presteren en een lange levensduur geniet, is regelmatig onderhoud essentieel.

Gebrek aan onderhoud kan leiden tot slechte luchtkwaliteit, snellere slijtage en defecten.

Geen zorgen, geen gedoe

Wat houd een correct onderhoud juist in

Tijdens een onderhoud worden niet enkel de toestellen uitwendig gereinigd, inwendig worden filters en warmtewisselaars gereinigd en gedesinfecteerd, zodat vorming van slechte geuren, bacteriën en virussen vermeden wordt. De elektronica wordt stofvrij gemaakt ter bescherming van de contacten en componenten.

De lekpannen en condensafvoeren worden gereinigd en gedesinfecteerd, bij zelfs een kleine hoeveelheid achtergebleven stilstaand water kan vorming van algen optreden, met geuren en verstoppingen tot gevolg.

Verder wordt de algemene werking grondig gecontroleerd. Sensoren en componenten worden uitgemeten, kleine afwijkingen zouden voor hoger energieverbruik kunnen zorgen, in het slechtste geval zelfs op termijn defecte onderdelen kunnen veroorzaken wat een grote, onvoorziene kost kan meebrengen, dikwijls op de minst gunstige moment.

Onderhoudscontract? Ontzorging op maat!

Met een onderhoudscontract van ons bent u zeker van zorgeloos comfort. We nemen de planning van uw onderhoudsbeurten uit handen en contacteren u tijdig wanneer het tijd is voor een nieuwe beurt.